Et skjermbilde av Apples norske supportside viser at selskapet er godt i gang med å hjelpe norske brukere med 4G-oppsettet.

Annonse


Vent med å kjøpe ny Apple Watch

Det har vært mye fram og tilbake med 4G-situasjonen i Norge og Apple Watch. Før du vurderer å gå til anskaffelse av en ny smartklokke fra Apple bør du kanskje smøre på deg litt tålmodighet ettersom Apples norske supportside nylig fikk en oppdatert side for konfigurasjon av mobilnett, det kan tyde på en snarlig lansering av 4G-versjonen av Apples fjerdegenerasjons smartklokke.

TEST: Apple Watch Series 4 LTE – reddet av watchOS 5

Oppdatert nettsted

En leser har tipset oss med informasjon om at Apples supportside forrige uke fikk en oppdatering på deres nettsted som forklarer hvordan man konfiguerer mobilnett på klokken slik at man kan ringe, motta meldinger og få varsler som vanligvis krever internett-kobling og smarttelefonen i nærheten.

Nettstedet ble i utgangspunktet publisert for noen uker siden, men fikk seg en oppdatering for noen dager siden med blant annet bilder der grensesnittet er gjennomgående norsk.

Annonse


Apple har holdt tett om når Apple Watch med 4G-tilkoblingsmuligheter blir tilgjengelig i Norge eller om det i det hele tatt kommer, men nå kan det se ut som om Apple ser sitt snitt til å introdusere denne utgaven. Kanskje blir det en annonsering i forkant av jul – vi følger i hvert fall med.

Hadde du kjøpt en Apple Watch 4G hvis det ble tilgjengelig i Norge?

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse