Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Emulatoren Yuzu har oppnådd stor progresjon med Super Mario Odyssey. (Ill.: ITavisen)

Her kjøres Super Mario Odyssey på PC

Spill: Emulatoren har hatt enorm progresjon.

For ett år siden publiserte vi en test av Super Mario Odyssey der vi landet på en soleklar 10/10 og en anbefaling om å kjøpe en Nintendo Switch ene og alene på grunn av dette spillet. Vel, nå er det fullt spillbart på PC gjennom Switch-emulatoren Yuzu.

Spilles fra start til slutt

På en YouTube-kanal er det lagt ut en 10-minutters video med visning av spillet som emuleres på PC der det fastslås at spillet kan kjøres fra start til slutt, med de eneste plagene som i blant dukker opp i form av hakking og ujevnheter i grafikken.

Vi lot oss imponere – hva synes du?

Stikkord: emulator, Mario, odyssesy, pc, Spill, Super Mario, switch, yuzu