Nintendo 64 Classic mini blir avslørt snart
Ryktene skal ha det til at minikonsollen snart vil bli avslørt.

Annonse


Nintendo 64 Classic mini blir avslørt snart

Oppdatert – klokken 17:11

Man kan ikke ha rett hver gang. Ryktet slo ikke til. Nintendo 64 classic mini ble ikke annonsert i etterkant av Nintendo Direct-sending. Det kan imidlertid være at dette blir annonsert i en mer generell Direct-sending senere denne måneden.

Nintendo har hatt stor suksess med mini-utgavene av NES og SNES. Vi kunne i går melde om at Nintendo har solgt over 10 millioner eksemplarer av NES og SNES classic.

Snarlig annonsering

Den japanske spillgiganten har enda ikke annonsert en mini-utgave av Nintendo 64, men ryktene skal ha det til at det vil skje ganske snart.

Annonse


Ifølge det siste ryktet skal Nintendo 64 Classic mini bli avslørt etter dagens Nintendo Direct-sending om Super Smash Bros. Ultimate som starter klokken 15:00. Med tanke på at sendingen starter om kort tid, vil det ikke ta lang tid før ryktet kan bekreftes eller avkreftes.

Til tross for at Nintendo ikke har offentliggjort planer om å lansere en mini-utgave av den populære konsollen fra 90-tallet, peker flere rykter i retning av at en slik lansering er nært forestående.

Kilde:

Wccftech

Hvilke spill håper du blir inkludert i Nintendo 64 Classic mini? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse