iPhone Xr selger bedre enn mange tror, hevder Apple-eksperten
Super-analytiker Ming-Chi Kuo mener Xr har gjort det bedre enn 8 og 8 Plus, men litt svakere enn Xs rett etter salgssstart, men at Xr vil gjøre det bedre over tid.

Annonse


iPhone Xr selger bedre enn mange tror – det mener Apple-eksperten

iPhone Xr kan bli en megahit for Apple, og de er på vei dit.

Har trolig større modeller på plass enn tidligere

Det hevder Min Chi-Kuo om Xr, den noe billigere utgaven av iPhone Xs som har LCD-panel i stedet for OLED, mindre edle metaller og ett kamera i stedet for to – innmaten er dog den samme, minus 1GB mindre RAM.

Siden Xr først lanseres førstkommende fredag, og ikke samtidig med Xs og Xs Max som kom i butikkene 21. september, så har Apple hatt tid til å produsere mange av dem.

Vi sammenliknet kameraene til P20 Pro og Mate 20 Pro. Se hva vi fant ut!

Annonse


– En mindre eksplosiv salgssstart enn Xs

Og siden de ikke har hatt problemer med å levere nok, tror mange at salget er dårlig.

Kuo er dog ikke enig i den analysen, for han mener at Xr faktisk selger bedre enn 8 og 8 Plus sammenlignet med samme periode i fjor.

Merk dog at det nok har vært mindre interesse for Xr rett ved lansering, enn Xs og Xs Max, men at Xr vil gjøre det bedre over tid når mer gjennomsnittlige kunder ønsker å skifte ut sin iPhone 6, 7 eller kanskje 8, med en rimeligere iPhone-modell som nesten er rammeløs.

De rammeløse tar over

Mange av dere husker kanskje at åtter-modellene solgte svært godt selv om Apple samtidig lanserte iPhone X, den helt nye iPhone-generasjonen som Xs og Xs Max er basert på.

Nå som også Apples billigste 2018-modell har et stort panel nesten uten ramme, blir det svært spennende å se hvor godt den kommer til å selge. Vi tror Apple har en hit med Xr.

Vi får vår Xr inn til test førstkommende fredag.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse