Slik blir Google Pixel Slate.
Pixel Slate får Intel Core-prosessor. Dette er Pixelbook.

Annonse


Slik blir Google Pixel Slate

Google har flere ting på menyen når om en ukes tid skal vise frem Pixel 3 og Pixel 3 XL – søkeselskapet skal også vise frem et nytt nettbrett.

Intel Y-prosessor og 16 GB minne

Pixel Slate er navnet på nettbrettet Google skal avduke neste uke. Én av de mest interessante tingene ved nettbrettet er at det kjører Chrome OS, som tidligere har vært valget på Chromebook, ikke Android. Google blir riktig nok ikke den første produsenten som lanserer et nettbrett med Chrome OS.

Hva med de andre funksjonene? En Google nocturne-enhet, som er kodenavnet på Pixel Slate, dukket i går opp i ytelsesdatabasen til Geekbench og avslørte samtidig spesifikasjonene, eller i hvert fall deler av dem. Pixel Slate drives av en åttende generasjon Core i7-8500Y-prosessor fra Intel og er paret med 16 GB minne.

Dette er en prosessor i det øvre sjiktet i Intels Y-serie og det er naturlig å tro at Pixel Slate også blir tilgjengelig i andre konfigurasjoner.

Annonse


Kjører Android-versjon 7.1

En annen interessant detalj er at enheten i Geekbench kjører Android, mer spesifikt Android 9. 9to5Google skriver at Chrome OS for øyeblikket bruker Android 7.1 for å kjøre Play Store og andre Android-apper, men Google har tidligere sagt at planen er å slippe til Android 9 i høst.

Det betyr at Pixel Slate blir en av de første enhetene som kjører denne utgaven, i tillegg ryktes det sterkt at Google planlegger å støtte Windows 10 på nettbrettet som trolig ser dagens lys neste uke.

Frister det med et Google-produsert nettbrett med Chrome OS?

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse