- Det har vært én av de vanskeligste avgjørelsene vi har tatt.
Dette er OnePlus 6T.

Annonse


– Det har vært én av de vanskeligste avgjørelsene vi har tatt

I et intervju med CNet sier OnePlus-sjef og -medgrunnlegger Peter Lau at å fjerne minijackkontakten fra og med OnePlus 6T var en svært vanskelig avgjørelse.

Får fingersensor i skjermen

Det er bekreftet at OnePlus 6T ikke innehar den tradisjonelle lydkontakten, en avgjørelse selskapet har tatt selv om en uoffisiell Twitter-avstemning viste at store deler av følgerbasen foretrekker kontakten.

– Det har vært én av de vanskeligste avgjørelsene vi har tatt. Det vanskeligste er å finne en balanse mellom hva som kommer til å være i sluttproduktet og hva vi må si “nei” til, sier han til CNet og forklarer en av årsakene til at minijacken fjernes:

Fingersensor integrert i skjermen, som OnePlus har døpt “Screen Unlock”. Lau forklarer at det å fjerne lydutgangen frigir plass som kan bli brukt til andre ting og at teknologien for en fingersensor integrert i skjermen, krever litt ekstra plass på innsiden nederst på enheten.

Annonse


Mange går for Bluetooth

En annen årsak er at OnePlus-kunder ofte velger Bluetooth-hodetelefoner. En undersøkelse utført av selskapet viser at 59 prosent av personene som svarte, bruker trådløse hodetelefoner når de hører på musikk eller under samtaler.

Lau tror også at kundene vil sette pris på nyheter som er på plass fordi lydutgangen fjernes. Som for eksempel den nye fingersensoren.

– Du kommer du å elske Screen Unlock etter du har prøvd det. Du kommer til å forstå at det er denne opplevelsen du alltid har ønsket deg, sier han til CNet.

Dropper også dette

Trådløs lading er noe annet OnePlus 6T ikke vil ha støtte for, det bekrefter Lau i intervjuet med CNet. Han begrunner det med begrensninger i den trådløse ladeteknologi og trekker spesielt frem ladetiden.

I tillegg vil OnePlus 6T ikke ha IP-sertifisering for vann og støv, noe Lau sier skyldes at det er få som faktisk tar med telefonen under vann og at offisiell IP-sertifisering ville vært en unødvendig kostand på telefonen. Samtidig sier toppsjefen at OnePlus 6T er den mest vannavstøtende mobilen de har laget.

Kommer du til å kjøpe OnePlus 6T når den mangler minijack, IP-sertifisering og trådløs lading?

 

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse