OnePlus-brukerne svarte at de liker hodetelefoninngangen, men allikevel forsvinner den.

Annonse


OnePlus spurte kundene om de liker hodetelefonkontakten – nå fjerner de den

OnePlus bekreftet tidligere denne uken at den kommende smarttelefonen, trolig 6T, ikke vil ha hodetelefoninngang. Dette på tross av at store deler av brukerne foretrekker minijacken.

Spurte følgerne

I mars i år spurte Carl Pei, medgrunnlegger av den kinesiske mobilprodusenten, sine følgere på Twitter om de liker hodetelefonkontakten. Av de 19 374 personene som stemte, var det 88 prosent som svarte ja. Dessverre virker det som at OnePlus ignorerte denne uhøytidelige avstemningen.

https://twitter.com/getpeid/status/973745407208468485

For som nevnt over, er minijacken historie fra og med den neste smarttelefonen til OnePlus, og det er lite trolig at den vender tilbake. Det var Pei selv som overfor TechRadar bekreftet fjerningen av kontakten.

Annonse


– Med å fjerne minijacken får vi frigitt litt ekstra plass som gjør at vi kan putte ny teknologi inn i produktene. Én av de viktige tingene kundene har etterspurt er forbedret batteritid, sa OnePlus’ medgrunnlegger til TechRadar denne uken, og ignorerte samtidig den store andelen av kunder som ønsker at hodetelefonkontakten forblir.

Flere har fjernet minijacken

OnePlus føyer seg dermed inn i rekken av andre mobilprodusenter som har valgt å pensjonere den universelle kontakten. Apple gjorde det med iPhone 7 i 2016, mens Huawei lanserte Mate 10 Pro uten minijack i fjor høst. Sony gjorde det samme tidligere år ved lanseringen av Xperia XZ2.

Samsung derimot finner fremdeles plass til hodetelefoninngang med Note 9 som et ferskt eksempel på det.

Hva syns du om at OnePlus fjerner hodetelefoninngangen selv om nesten 90 prosent svarte at de liker den?

 

Kilde:
Ars Technica

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse