Her er nye Tile Sport.

Annonse


Her er nye Tile Pro – endelig kan man bytte batteri

I dag avduker Tile de to nye produktene Tile Mate og Tile Pro der den aller største nyheten er at man endelig kan bytte batteri selv.På de tidligere modellene er ikke dette mulig og man er pent nødt til å kaste dem når batteriet tar slutt, noe som vanligvis skjer etter ett år.

Når batteriet på de gamle modellene nærmer seg tomt, kan man bestille erstatningsenheter til en rabattert pris gjennom appen, men for norske kunder har ikke det vært mulig. Derfor er det ekstra kjekt at de nye modellene har utskiftbare batterier.

Tile Mate har et CR1632-batteri mens Tile Pro har et CR2032.

Slik er nye Tile Mate.
Slik er nye Tile Mate. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Bedre rekkevidde og høyere lyd

“De nye versjonene har lenger rekkevidde, høyere volum og utskiftbare batterier. I en ytterligere utvidelse av deres løsninger, har også  selskapet lansert Tile Premium; en suite av muligheter inkludert gratis batteriutskiftning, smarte varsler, 30-dagers lokasjonshistorikk og andre eksklusive tjenester. Sammen styrker disse nye produktene og tjenestene Tile sin posisjon som den mest omfattende gjenfinningsløsningen på markedet i dag”, skriver selskapet i en pressemelding.

Annonse


Tile opplyser om at rekkevidden nå har økt til 45 meter for nye Mate og opptil 90 meter for Pro-modellen, dette gjelder i åpent landskap. Vi har testet begge modellene den seneste uken og kan bekrefte at rekkevidden er solid.

“Med de nye versjonene av Mate og Pro kan brukere beholde sine favoritt Tile-enheter på ubestemt tid med en garantert levetiden på ett år for batteriene. For å møte Tile-standardene for brukervennlighet, pålitelighet og holdbarhet brukte teamet ett år på å perfeksjonere brukeropplevelsen, inkludert omfattende testing av en rekke løsninger for batteriet”, skriver Tile.

Endelig batteribytte. TIle Pro bruker et vanlig batteri av typen CR2032.
Endelig batteribytte. TIle Pro bruker et vanlig batteri av typen CR2032. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Premium-tjeneste

I tillegg lanserer Tile  abonnementstjenesten Tile Premium. Alle funksjoner i den eksisterende appen forblir gratis, men Premium-brukerne får i tillegg seks eksklusive tjenester:

  • Gratis batteribytte. Premium-abonnenter er kvalifisert til å motta gratis, automatisk batteribytte årlig for et ubegrenset antall Tile-enheter på deres konto. Batteriene sendes i forkant før det har gått ett år etter aktivering, og eliminerer behovet for å søke etter og kjøpe erstatningsbatterier.
  • Smartvarsler. Tile har alltid hjulpet kunder med å finne deres mistede objekter, men nå, med svartvarsler fra Tile, hjelpes Premium-abonnenter med en proaktiv tilnærming til å holde oversikt over verdisaker. Abonnenter kan sette opp varsler for å bli varslet når de går hjemmefra uten bestemte Tile-enheter, noe som sparer dem for dyrebar tid i en travel hverdag. Smartvarsler lanseres i Beta.
  • Ubegrenset deling. Flere Tile-brukere kan nå administrere den samme Tile-enheten, som gjør det lettere å holde oversikt over delte ting, slik som fjernkontrollen i stua. Alle de delte brukerne kan ringe Tile-enheten når de er innenfor Bluetooth-rekkevidde og se «siste sette sted», for å hjelpe deg med å finne mistede gjenstander.
  • Posisjonshistorikk. Kunder kan nå se en 30-dagers posisjonshistorikk for hver av sine Tile-enheter. Dette er det lengste tilbudet for lokaliseringshistorikk som er tilgjengelig i dag. Muligheten for å kunne se hvor en Tile har vært, gjør at brukerne kan spore tilbake for å finne deres mistede gjenstander.
  • Utvidet garanti. Premium-abonnenter vil motta utvidet garanti i tre år på alle nye Mate- og Pro-enheter. Alle Tile-enheter går gjennom fysiske stresstester og er bygget for å vare utover ett år. Som Premium-abonnent vil Tile erstatte din enhet dersom den feiler i løpet av de tre første årene.
  • Premium kundeservice. I tillegg til epost og chat kan Premium-abonnenter få tilgang til eksklusive tekstlinjer med supportteamet til Tile. Kunder kan tekste direkte gjennom Tile-appen for raskere support.

Prisene er 249 kroner for Mate og 349 kroner for Tile Pro. Tile Premium koster 34,99 euro, 330 kroner med dagens kurs, i året eller 3,49 euro, 33 kroner, i måneden.

Hva er egentlig Tile? Tile er en tjeneste som gjør det mulig å holde styr på og å finne igjen bortkomne saker og ting. Tjenesten består av fysiske produkter (en Tile) og en app. Man kan for eksempel feste en Tile til nøkkelknippet. Hvis du ikke finner nøklene dine, kan du søke etter den aktuelle Tile-brikken, som vil spille av en alarmtone, via appen. Du kan lære mer om Tile i denne saken der vi intervjuer Peter Groom, salgssjef for Tile i EMEA-markedene.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse