Apple Pay Cash nærmer seg Europa.
Selv om Apple Pay Cash nærmer seg europeisk lansering, er det ikke gitt at Norge blir med fra start.

Annonse


Apple Pay Cash nærmer seg Europa

Ifølge rapporter fra franske iPhon.fr og MacRumors kan det snart være duket for europeisk lansering av Apple Pay Cash. Tjenesten er ikke ulik norske Vipps og gjør at man enkelt kan sende og motta penger mellom venner.

Nærmer det seg Europa-lansering?

For øyeblikket er Apple Pay Cash kun tilgjengelig i USA, men en fransk iPhone-bruker har fått invitasjon på sin Apple Watch og iPhone XS Max til å sette opp en slik konto på hans franske konto.

I tillegg har støttesiden for Apple Pay Cash blitt tilgjengelig på tysk, noe som skjedde 30. september. Dette er to gode grunner til å tro at tjenesten ikke er altfor langt unna europeisk lansering.

https://twitter.com/Matfraysse/status/1046919310118150144

Annonse


Norske Vipps er desidert størst på vennebetaling i Norge, men et inntog av giganten Apple kan gi tjenesten ordentlig konkurranse om kundene. Merk at Apple Pay Cash kun støttes på enheter som iPhone 6 og nyere, inkludert iPhone SE, samtlige iPad Pro-modeller, femtegenerasjon iPad, iPad Air 2, samt iPad mini 3 og nyere som kjører minst iOS 11.2. Vipps er til gjengjeld også tilgjengelig på Android.

I sommer ble Apple Pay tilgjengelig i Norge:

Apple Pay er lansert i Norge

Kommer du til å velge Apple Pay Cash fremfor Vipps når det eventuelt blir tilgjengelig i Norge?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse