Dette er Spectre Folio - lanseres i slutten av oktober.
Dette er HP Folio.

Annonse


Dette er Spectre Folio – lanseres i slutten av oktober

Endelig er det oktober, måneden som ser ut til å bli en eneste lang fest for teknologifrelste.

Det kan du lese mer om her, men HP kan også legges til i den listen.

Dette avslørte HP

Oppdatert 2. oktober:

HP skriver i en e-post til ITavisen at de forventer at Folio blir tilgjengelig i salg i Norge mot slutten av oktober og da hos Elkjøp.

Spectre Folio er navnet på den nye maskinen, og det er vel like greit å starte med en video?

Annonse


Luksus

Dette er en luksusmaskin, som du kanskje har fått med deg, i tillegg til at den har tre modus.

Hva angår designet er denne omkranset i både ekte skinn og aluminium, og når den brettes sammen, så minner den om en bok.

De tre modusene er: bærbar, media og nettbrett-modus.

Spesifikasjoner

Maskinen er utstyrt med Intels åttende generasjon i5 og i7 CPU-er (i7-8500Y eller Core i5-8200Y), naturlig nok. Med på følget er 8 eller 16GB RAM og opp til 2TB med lagringsplass. Skjermen måler 13 tommer med 1080p oppløsning. Det kommer en 4K-modell i desember i år. Tre USB C-tilkoblinger er den utstyrt med, også.

HP lover maskinen kan holde det gående opp til 18 timer.

Jo, også har den GB LTE og støtte for to eSIM-“kort”. Det er også plass til nani SIM under skjermen. Maskinen leveres dessuten med Tilt Pen.

Vi regner med å ha norske priser tilgjengelig veldig snart.

I dag skjer det

Før helgen la HP ut en melding på Twitter der de skrev at PC-en blir gjenoppfunnet 1. oktober, som jo er i dag. Foruten en kort video, la ikke HP ut noen hint om hva de skal snakke om, så det skal jo bli interessant å se hva de har på planen.

MSPowerUser, som rapporterer om saken, skriver at det kan være snakk om et nytt tilskudd i Spectre-familien, som jo er flaggskipserien til HP. Samme nettsted påpeker også at to PC-er fra selskapet nylig ble godkjent av FCC og det er mulig HP vil snakke om disse. Den ene er trolig en Elite X2 eller Envy X2, mens den andre er en spillbærbar i Omen-serien

Så skal det bli interessant å se om HP klarer å stjele rampelyset fra Microsoft som i morgen avholder et Surface-arrangement.

https://twitter.com/HP/status/1045692356043976705

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse