Dette kan være Surface Laptop 2 - i svart.
Er dette Surface Laptop 2?

Annonse


Se så lekker Surface Laptop 2 er i svart

Microsoft har sendt ut invitasjoner til et Surface-relatert arrangement tidlig oktober. Det er ikke kjent hva selskapet faktisk har på menyen, men det begynner å bli en stund siden Surface Laptop, Surface Book og Surface Pro ble lansert så det er ikke utenkelig med nye versjoner.

Svart erstatter grafittgull?

Takket være nettstedet MySmartPrice kan vi nå ha første titt på Surface Laptop 2. Designmessig ser det ut til å være få nyheter der den største er tilskuddet av en svart variant. Vår mening er at den svarte modellen har et ganske sprekt design.

Ifølge MySmartPrice erstattes grafittgull med svart, mens platina, burgunder og koboltblå også vil være tilgjengelig for Surface Laptop 2.

Med få designendringer betyr det at de største endringene er på innsiden. Nettstedet har ingen spesifikke detaljer, men skriver at Surface Laptop 2 trolig vil ha åttende generasjon Intel-prosessor – noe annet vil overraske oss – LPDDR4-minne og SSD-lagring – forhåpentligvis raskere enn den første modellen.

Annonse


Samtidig avslører bildene at Surface Laptop 2 har USB-A, minijackkontakt, miniDisplayPort og Surface Connect. En USB-C-kontakt glimrer dog med sist fravær, men med tanke på at ferske Surface Go har USB-C, blir vi overrasket om ikke kommende Surface-produkter har den.

Hva syns du om Surface Laptop 2 i svart?

 

Kilde:
MySmartPrice

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse