Snapchat-oppdatering er underveis til Android.

Annonse


Slik blir “nye” Snapchat

Reaksjonene lot ikke vente på seg da Snapchat i fjor overhalte appene for Android og iOS. Tilbakemeldingene fra frustrerte brukere var trolig mer negativ enn det sosiale mediet hadde forestilt seg.

Siden den tid har Snapchat varslet endringer, og i en alpha-utgave av Android-appen kan man se tegn til justeringene som blir gjort.

Kan testes nå, men du bør vente

Jane Manchum Wong har lagt ut skjermbilder på Twitter som viser noen av endringene Snapchat gjør med Android-appen. Av det vi kan se, er designet enklere og mer oversiktlig, men endringene er ikke akkurat drastiske. Av rapportene å dømme, er i hvert fall appen mye raskere enn tidligere, noe som absolutt er en kjærkommen nyhet.

Annonse


På nettstedet XDA Developers kan man se flere bilder av alpha-oppdateringen til Android, men også en video som viser det nye grensesnittet i aksjon.

Samme nettside har også publisert en veiledning om hvordan man installerer alpha-oppdateringen, men merk at den krever rottilgang og kan være tidkrevende å installere. Vi anbefaler at man venter til oppdateringen er offisielt tilgjengelig.

 

Kilde:
Jane Manchum Wong

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse