InfoWars kan ikke lenger tweete.
Alex Jones får syv dager pause fra Twitter.

Annonse


InfoWars kan ikke lenger tvitre

Apple og Spotify har fjernet podkastene og Faceebook og YouTube har slettet InfoWars’ kontoer, nå følger Twitter etter. Eller, i hvert fall delvis.

– Vi støtter alle syn.

Syv dager pause

Twitter har besluttet at Alex Jones, mannen bak InfoWars, ikke kan tweete de neste syv dagene. Han kan heller ikke retweete eller like andres innlegg. Kontoen blir dermed ikke stengt helt, men Jones har kun mulighet til å lese meldinger på mikrobloggen. Å sende ut oppdateringer er en essensiell del av Twitter og InfoWars vil rammes hardt av dette, men kun i syv dager.

Bakgrunnen er at han i en tweet brøt retningslinjene til Twitter. CNET, som først rapporterte om saken, skriver at Jones også er nødt til å slette den aktuelle meldingen, men det er uklart hvilken det er snakk om.

Annonse


Har flyttet til Gabi.ai – slik lurer Alex Jones seg rundt YouTubes bannlysning

Ble først ikke utestengt

Kort tid etter at Apple, Facebook, Spotify og YouTube slettet InfoWars- og Jones-relaterte kontoer, uttalte Twitter-topp Jack Dorsey at de ikke har brutt noen retningslinjer og at det dermed ikke var grunn til utestengelse.

– Vi stengte verken Alex Jones’ eller InfoWars’ kontoer i går. Vi vet at det kan oppfattes støtende for mange, men han har ikke brutt noen av våre regler. Hvis han gjør det kommer vi til å iverksette tiltak, tvitrert Dorsey forrige uke.

Hva syns du om Twitters avgjørelse om syv dagers utestengelse for Alex Jones og InfoWars?

 

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse