PlayStation 4-spillere kan gå glipp av storspill etter Sony-nei.
The Elder Scrolls Legends lanseres kun til plattformer som støtter kryssplattform, sier Bethesda.

Annonse


PlayStation 4-spillere kan gå glipp av storspill

Mens Microsoft og Nintendo omfavner kryssplattform mellom plattformene, har konsolleder Sony foreløpig sagt nei til at PlayStation 4-spillerne kan spille med og mot dem på Xbox One og Switch.

Sier nei

Foruten misnøye fra spillerne, kan dette føre til at PlayStation 4 går glipp av enkelte spill. Blant annet Bethesdas “The Elder Scrolls: Legends”. I et intervjy med Game Informer sier Pete Hines, global visepresident for markedsføring i Bethesda, at spillet ikke blir tilgjengelig på plattformer som ikke støtter kryssplattform.

Det kan bety at PlayStation 4 ikke får “The Elder Scrolls: Legends”, et spill som er høyt fokus på at spillerne kan spille med samme lagring på flere plattformer.

Stiller krav

I intervjuet sier Hines at dette valget ikke er oppe for diskusjon.

Annonse


– Vi vil fortsette å snakke med våre plattformpartnere, men dette er essensielt sett ikke mulig å forhandle, sier han til Game Informer og fortsetter:

– Vi kan ikke snakkeom én versjon der man kan ta fremdriften med seg og en annen der man forblir i det økosystemet eller er låst fra alt annet. Det går i mot det spillet handler om.

Fra tidligere er det kjent at Sony foreløpig sier nei til “Fallout 76”, også det et spill fra Bethesda.

Hva syns du om Bethesdas harde spillkrav? Bør Sony myke opp?

 

Kilde:
Game Informer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse