Derfor får ikke disse Sonos-høyttalerne AirPlay 2.
Kun de nyeste Sonos-høyttalerne får AirPlay 2.

Annonse


Derfor får ikke alle Sonos-høyttalerne AirPlay 2

En av de største nyhetene til iOS 11 så langt i år er AirPlay 2 som blant annet inkluderer flerromsstøtte for smarthøyttaleren Apple HomePod. Også tredjeparter kan dra nytte av AirPlay 2-teknologien, deriblant Sonos som i juli rullet ut en oppdatering til en håndfull høyttalere.

– Måtte prioritere

Dessverre for brukerne gjelder dette kun nyere Sonos-høyttalerne og hvis man kun har eldre modeller, som Play:1, kan man ikke dra nytte av det AirPlay 2 fører med seg. Under et intervju med Engadget, forklarer Sonos’ produktsjef Nick Millington hva som er årsaken til at de eldre høyttalerne ikke får AirPlay 2-støtte.

Det handler rett og slett om maskinvaren. Millington forklarer at de heller fokuserer på og sørger for at flerromsstøtten fungerer i tiden fremover og at AirPlay 2 dermed må nedprioriteres.

– Vi fastslo at det vi ikke kunne bruke den resterende prosessorkraften og minnet i produktene på AirPlay 2, sier han til nettstedet.

Annonse


I samme intervju sier produktsjefen at selskapet den seneste tiden har gjort endringer på lanseringssyklusen og har lansert flere produkter i løpet av en kort periode. Mens det tidligere gikk flere år mellom lanseringene, har Beam, One og Playbase kommet på løpende bånd.

– Jeg er stolt over at vi har lansert Playbase, Sonos One og nå Beam i løpet av kort tid, sier Millington til Engadget.

TEST SONOS BEAM: Du trenger ikke sprenge banken for en herlig lydopplevelse

Hva tenker du om prioriteringene til Sonos?

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse