Hevder Apple Music er størst i USA.
Apple Music hevdes å være størst i USA.

Annonse


Hevder Apple Music er størst i USA

Wall Street Journal meldte i begynnelsen av februar at Apple Music var på full fart til å passere Spotify i USA, dette på informasjon fra egne kilder. Ifølge en stor musikkdistributør i USA er dette nå et faktum.

– Passerer Spotify

Digital Music News har fått tilgangen til rapporten som viser at både Apple Music og Spotify har flere enn 20 millioner betalende abonnenter, men førstnevnte skal være en “hårsbredd foran”. I Wall Street Journals sak fra februar skrev nettstedet at Apples musikktjeneste vokser med rundt fire prosent i måneden, mens Spotify vokser med to prosent.

“Både Apple Music og Spotify har flere enn 20 millioner abonnenter i Amerika, med Apple nå en hårsbredd foran. Kilden forlangte at vi ikke deler de faktiske tallene utover å nevne “20 millioner pluss”, for ikke å avsløre opphavet”, skriver nettstedet.

Globalt er Spotify stadig den ubestridte strømmeeneren med over 70 millioner betalende abonnenter. I tillegg har den svenske musikktjenesten 90 millioner gratisbrukere som nylig fikk et bedre tilbud. Apple på sin side har 45 millioner betalende abonnenter og rundt 5-10 millioner på prøveabonnement.

Annonse


Verre står det angivelig til med Tidal:

DN: Tidal har så vidt vokst på to år

Hvilken musikkstrømmetjeneste bruker du?

 

Kilde:
Digital Music News

Annonse