Denne blir like dyr som iPhone X.
Oppo Find X er nesten bare skjerm.

Annonse


Denne blir like dyr som iPhone X

De kinesiske mobilprodusentene er i vinden om dagen. Både Vivo og Oppo har avduket nye flaggskipmodeller med svært tynne rammer og unike kameraløsninger.

Den blir dyr

Find X er navnet på Oppos rammeløse, og nå er det kjent at smarttelefonen kommer til Europa og USA. Den europeiske prisen er på 999 euro, snaut 9500 kroner med dagens kurs. Konvertert til amerikanske dollar blir summen rundt 1155 dollar som er mer enn hva iPhone X starter på i USA (før lokale avgifter).

Dermed er lov å tro at Oppo Find X vil koste rundt 10 000 kroner, om ikke mer, når den eventuelt lanseres på det norske markedet.

Slik er spesifikasjoenne

For den prisen får man en spennende smarttelefon der 93,8 prosent av fronten består av skjerm. Den er 6,42-tommer stor og har et AMOLED-panel. Rammene er så smale at kameraet og 3D-ansiktssensorene er plassert i en motorisert innretning som dukker opp når man skal ta et selvfoto eller låse opp enheten.

Annonse


Find X drives av Qualcomms Snapdragon 845 og er paret med 256 GB lagring og hele 8 GB minne. 1319 euro skal Apple ha for iPhone X med 256 GB lagring.

Hovedkameraet består av to sensorer på henholdsvis 16 og 20 megapiksler, mens det på fremsiden sitter et selvfotokamera på 25 megapiksler.

Vurderer du Oppo Find X hvis den blir tilgjengelig i Norge?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse