Ser du hvor de har gjemt frontkameraet?
Oppo Find X har en unik kameraløsning.

Annonse


Ser du hvor de har gjemt frontkameraet?

Kinesiske Vivo annonserte forrige uke den unike Nex-mobilen hvis frontkameraet er integrert i chassiset og spretter opp når man trenger det.

Med et slikt design kan man gjøre rammene rundt skjermen så smale som mulig og man er ikke avhengig av et mobilhakk, eventuelt en skjermleppe, som deler skjermen helt øverst.

Motorisert frontkamera

Nå slår Oppo følge med Vivo og lanserer mobiltelefonen Find X med svært smale rammer. Skjerm- til chassis-forholdet er på imponerende 92,25 prosent. Skjermen er for øvrig på hele 6,4 tommer.

Så hvor har Oppo gjemt kameraet og sensorene, lurer du kanskje. Svaret er på noenlunde samme sted som Vivo. Når man starter kamera-appen åpnes frontkameraet på 24 megapiksler øverst på enheten. Hele innretningen, som også inneholder 3D-ansiktsskanning, er motorisert og dukker opp på et halvt sekund.

Annonse
3D-skanning er for øvrig den eneste biometriske løsningen på Find X, den har nemlig ikke fingersensor. Man får frem ansiktssensoren ved å slå på skjermen og sveipe opp. Kameraet og sensoren trekker seg automatisk inn i enheten igjen når man har låst den opp.

Under kan du se The Verge demonstrere løsningen:

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse