Slik skal Sonos og IKEA samarbeide
IKEA og Sonos inngår samarbeid.

Annonse


Slik skal Sonos og IKEA samarbeide

IKEA og Sonos inngår samarbeid.

Se hva de prøver seg på nå

Du husker kanskje IKEAs forsøk på å integrere elektronikk i møblene sine for noen år siden, – det gikk ikke helt etter planen.

Nå prøver de igjen – denne gang med hjelp fra folk som kan lyd: Sonos.

Se og hør hva de to selskapene tenker om samarbeidet:

Annonse


Dette sier Sonos

“Under årets arrangement av Democratic Design Days avslørte IKEA de første prototypene av Symfonisk – et kommende samarbeid, som har som mål å demokratisere lyd og design i hjemmet”, forklarer Sonos på sin blogg og forklarer videre:

“Denne naturlige symmetrien mellom det visuelle og det soniske er viktig både for Sonos og IKEA. Så vi slo oss sammen for å utforske lyd og design med prosjektet Symfonisk – et utvalg smarthøyttalere som er designet for at folk skal kunne lytte og leve bedre hjemme.”

“Dette samarbeidet utgjør en del av IKEA sitt Home Smart-tilbud, og kombinerer vår kompetanse på lyd og teknologi med den kunnskapen om innredning og design som IKEA har.”

Dette er Sonos Beam – lanseres 17. juli – vi har pris

– Få har råd

«Mange drømmer om å ha innebygde lydsystemer hjemme, men få har råd til det», sier Björn Block, Business Leader for IKEA Home Smart.

“Sonos gjør denne drømmen til virkelighet, og i tråd med vår etos, vil utvalget av høyttalere være fullstendig integrert med hjemmelydsystemet vårt.

Bak kulissene har teamene våre jobbet for å utvikle lytteopplevelsen i hjemmet kontinuerlig. «Kjernen i det vi gjør er å skape hjemmeomgivelser der man kan lytte uten å måtte tenke», sier Giles Martin, Record producer and Sound Experience Leader hos Sonos. «Opplevelsen bør være så naturlig som mulig.»

“I tråd med denne tankegangen har vi prøvd å lage disse høyttalerne slik at de glir sømløst og nesten umerkelig inn i hverdagslivet.”

– Målet er at samarbeidet vårt skal frigjøre plass, få bort ledninger, gjøre rot usynlig, samt fylle hjemmene med lyd og musikk på en en finere måte», sier Block.

“Vi er svært fornøyde med å kunne presentere den første prototypen under IKEAs Democratic Design Days og tilby en smugtitt på andre spennende ting som kommer.

Block påpeker: «IKEA og Sonos har fortsatt mye å lære av hverandre, og mye å utforske når det gjelder musikk i hjemmet.»

 

Kilde:
Sonos