Dette er Sonos Beam - lanseres 17. juli - vi har pris
Beam fås i svart og hvitt når den lanseres neste måned.

Annonse


Dette er Sonos Beam – lanseres 17. juli – vi har pris

Sonos har avslørt Beam, den nye lydplanken som kommer neste måned.

Ny maskinvare

Sonos Beam er den nye, kompakte lydplanken til selskapet. Berøringskontroll er å finne på toppen av produktet og den kan styres med din eksisterende TV-fjernkontroll.

Beam kan forhåndsbestilles fra Sonos.com i dag. AirPlay 2-støtte kommer i juli.

Vår anmeldelse av Beam er på vei.

Annonse


Pris: 3999 kroner.

Dette er produktene som får AirPlay 2-støtte

Dette sier Sonos

I dag lanserte Sonos sin nye smarthøyttaler, Sonos Beam. Sonos Beam støtter over 80 musikktjenester, flere taleassistenter (når det blir lansert i Norge) og AirPlay 2. Den smarte lydplanken er tilgjengelig fra 17. juli og vil koste 3999 kroner. Den kan forhåndsbestilles fra og med i dag på www.sonos.com.

Som med alle Sonos-høyttalere er Beam en del av Sonos sitt hjemmelydsystem, og kan også kombineres med to Sonos One-høyttalere for surround-lyd. Den kan også kobles sammen med en SUB fra Sonos for ekstra bass. Beam kan kontrolleres gjennom Sonos-appen eller via eksterne tredjeparts-apper som Spotify, Audible, Pandora og Tidal, i tillegg til din egen fjernkontroll. Beam kan også kobles sammen med smarthjem-enheter, som veggbrytere og fjernkontroller som er Sonos-sertifiserte.

Allsidig smarthøyttaler

Sonos Beam er en allsidig smarthøyttaler, som passer de aller fleste hjem og behov. Den føyer seg dermed inn i rekken til Sonos sitt voksende sortiment og svarer på etterspørselen etter smarte lydplanker med mulighet for både avspilling av musikk, film og TV. Beam lanseres også med HDMI-utgang, noe som har vært etterspurt blant mange.

– I en kategori som vokser kraftig, men samtidig full av oppkoblingsproblemer og dårlig lydkvalitet er Beam det beste eksemplet på hva som gjør Sonos unikt. Vår tilnærming til design, lydkvalitet og brukervennlighet, er med på å skille oss ut. Vi mener vi har utviklet en smarthøyttaler som passer for alle som verdsetter fantastisk lyd, sier Patrick Spence, CEO i Sonos.

Sonos Beam har blitt utviklet av flere av verdens beste lydingeniører og lydeksperter fra film, musikk og TV. Resultatet har blitt Sonos Beam, som kan by på overraskende fyldig lyd til sin størrelse. Den er utstyrt med fire spesialdesignede ellipseformede fullspektrum-woofere, tre passive radiatorer som sammen gir en dyp og varm bass, perfekt «mid-range» ytelse med en enkel diskant som gir krystallklar stemmegjengivning.

Sonos Beam produktdetaljer:

  • Sonos Beam er designet til å passe på en TV-benk eller under en veggmontert TV.
  • Sonos Beam er bare 65 centimeter lang, og tar derfor liten plass.
  • Fem lineære mikrofoner med utvidet rekkevidde.
  • Tre utganger: Strøm, Ethernet og HDMI-ARC.
  • Bruk HDMI-ARC til å koble Beam sammen med TV-en. Har ikke TV-en din HDMI-ARC-utgang kan en medfølgende optisk adapter tas i bruk.
  • Kommer i både matt hvit og sort farge.
  • Stemmestyring blir tilgjengelig når det lanseres i Norge.

AirPlay kommer til Sonos i juli

AirPlay 2 blir tilgjengelig via Sonos i juli gjennom en gratis Software-oppdatering. Med AirPlay 2 kan brukere spille musikk og podkaster fra deres iOS-enheter, direkte på deres Sonos-høyttalere. Dette gjelder per nå den nye Sonos Beam, i tillegg til Sonos One, Playbase og annen generasjons Play:5. Har du én høyttaler som er kompatibel kan du også strømme innhold til andre Sonos-høyttalere i ditt system via AirPlay 2. De som tar i bruk AirPlay 2 på Sonos vil i tillegg kunne dra fordelene av Siri. Med Siri kan du via en iOS-enhet stemmestyre musikkavspilling fra Apple Music på dine Sonos-høyttalere.

AirPlay 2 og assistent-støtte

Sonos snakker endel om personvern og hvordan de mener at visse selskap lanserer produkter som foreldes med vilje etter et par år. “Det er ikke noe vi gjør”, hevder de.

Sonos snakker om AirPlay 2-støtte som er på plass i den nyeste Sonos beta-en. Ingen ETA enda. Du vil kunne styre Sonos med Siri og Apple Music. Det er også mulig å be Siri spille av på bestemte høyttalere, som jo er greia med AirPlay 2.

Sonos har som mål å støtte alle stemme-assistenter.

Annonse