Nå kommer Windows 10-maskiner med Snapdragon 845 - 50 prosent bedre ytelse.
ARM-systemene kan vise seg å bli gode alternativer til Intel/AMD for dem som ikke trenger superytelse.

Annonse


Nå kommer Windows 10-maskiner med Snapdragon 845 – 50 prosent bedre ytelse

I fjor annonserte Microsoft og flere av selskapets partnere en ny serie med “Always-on”-maskiner drevet av ARM-brikkesettet Snapdragon 835.

Bedre ytelse

Per nå har det ikke vært flust av disse maskinene – kanskje fordi Snapdragon 845 var lansert da PC-ene dukket opp – men fremover kommer det trolig flere basert på det nye brikkesettet.

Det tyske nettstedet WinFuture har kommet over detaljer som avslører at en Snapdragon 845-dreven Windows 10-PC er på vei. Rettere sagt i databasen til Geekbench der en Lenovo-enhet har dukket opp.

Microsoft skal fikse det største problemet med Windows 10 på ARM

Annonse
Her er det spesielt to ting å legge merke til. Den første er at PC-en drives av en Snapdragon 845 som klikker inn på 2,96 GHz, nærme 3 GHz. Brikkesettet som sitter i flere av dagens flaggskiptelefoner klokker inn på 2,8 GHz per kjerne. Så det er mulig at Lenovo og Qualcomm, og kanskje Microsoft, har samarbeidet for å øke ytelsen noen hakken.

Detalj nummer to er at ytelsen er rundt 50 prosent bedre enn liknende ytelsestester vi har sett med den første runden med ARM-maskiner med Windows 10. God ytelse er absolutt viktig hvis den nye generasjonen med Windows 10-maskiner skal slå an.

 

Kilde:
WinFuture

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse