Den gamle ringreven er en av verdens rikeste: bryr seg ikke om iPhone X-salget - løfter Apple til nye høyder
Mange synes iPhone X er for dyr, og at dette stagge salget. Warren Buffett ser dog lenger frem, og bryr seg ikke om kvartalssalg.

Annonse


Den gamle ringreven er en av verdens rikeste: bryr seg ikke om iPhone X-salget – løfter Apple til nye høyder

Bransjen er ikke enige i om iPhone X gjør det bra eller dårlig. Og Apple vil som vanlig ikke avsløre hvor mange de selger.

Fremdeles rom til å vokse – over 60 prosent av inntektene kommer fra iPhone

Uansett hvor mange de har solgt, er det et faktum at Apple tjener enda mer penger enn tidligere.

Samtidig faller Mac-salget noe, mens iPad har klart å løfte seg:

Apple har avlsørt hvor mange iPhone de har solgt – Mac-salget ned

Tjeneste-delen hos Apple vokser

Siden kvartalstallene var gode, står Apple sterkt på børsen, men gjett om de har enda mer å gå på? Ja visst, de har jo den gamle ringreven Warren Buffett på laget.

Annonse


Buffett, som en av verdens rikeste menn år etter år, var tidligere ikke interessert i teknologi-selskap, men nå investerer han enda mer i Apple og hjelper dem etter alle rapportene som melder om dårlig iPhone X-salg:

“Det er et utrolig selskap. Greia med å bruke masse tid på å prøve å gjette hvor mange iPhone X, eller hva det måtte være, selger i en gitt tre-måneders periode, er for meg å totalt misse poenget”, forklarte Buffett etter at det ble kjent at selskapet hans, Berkshire Hathaway, handlet ytterligere 75 millioner Apple-aksjer i første kvartal samtidig, som han dumpet ale de eide av IBM-aksjer.

På tampen av 2017 eide investeringsselskapet 170 millioner aksjer.

Berkshire Hathaway er Apples tredje største aksjonær og hjelper Apple og nå nye børs-høyder. Illustrasjonen viser selskapet i løpet av en måned.
Berkshire Hathaway er Apples tredje største aksjonær og hjelper Apple og nå nye børs-høyder. Illustrasjonen viser selskapet i løpet av en måned.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse