Her er Sony Xperia XZ2.
Her er Sony Xperia XZ2.

Annonse


Slik følger du Sonys mobilavsløringer direkte

I dag markerer den offisielle starten på Mobile World Congress som Huawei, Nokia og Samsung tyvstartet i går. Dagen starter med Sonys arrangement.

Sony Xz2 og XZ2 Compact

Det har versert flere rykter rundt Sonys kommende smarttelefoner og en fersk lekkasje peker mot lansering av Xperia XZ2 og XZ2 Compact. Her er det vi vet:

Det er som vanlig snakk om en litt stor en (Xperia Z2 5,7″) og en Xperia Z2 Compact med samme innmat men mindre skjerm (5″).

Innmaten består av Snapdragon 845 fra Qualcomm og Android 8 Oreo.

Annonse
Mobilene har 3D-glass, med andre ord kurver de, og har mer skjerm i forhold til innpakning enn de forgående modellene. Gloss-finishen kommer i fire farger: svart, sølv, grønn og rosa. Compact har polycarbonate-bakside som ikke riper.

Det skal være snakk om 1080p-paneler (Venture Beat skriver «full HD», men det virker jo sprøtt om det stopper på 1080p – det er samme oppløsning som XZ fra 2016 – XZ Premium fra sommeren i fjor har et 3840 x 2160-panel) på begge to, beskyttet av Gorilla Glass 5.

Du kan følge showet direkte på Sonys blogg klokken 08.30. Vi kommer til å bygge inn video i denne saken hvis den blir tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse