Red Dead Redemption 2-detaljer kan være avslørt.

Annonse


“Red Dead Redemption 2” kan få “battle royale”-modus

Nylig kom den nedslående meldingen om at det ville vesten-eventyret “Red Dead Redemption 2” er utsatt til høsten. Kjedelig for spillere som så frem mot en vårlansering, men det betyr samtidig at utviklerne får mer tid på å finpusse opplevelsen.

Den opprinnelige planen var å lansere spillet høsten 2017.

“Battle royale” i den ville vesten?

Nå melder Truster Reviews at det har nyheter rundt flerspillerdelen i spillet. Kanskje mest interessant er påstanden om en “battle royale”-modus slik som i “PlayerUnknown’s Battlegrounds” og “Fortnite Battle Royale”.

Suksessen til de to sistnevnte spillene viser at spillerne ønsker slike moduser. Det kan bli interessant å se hvordan Rockstar, hvis ryktene stemmer, løser dette.

Annonse


“Revive and Survive” og “Money Grab”

I tillegg nevner Trusted Reviews ytterligere to spillmoduser som angivelig er i “Red Dead Redemption 2”. Den ene kalles “Revive and Survive”: To lag kjemper mot hverandre og målet er å holde seg lengst i livet. Tiden man har på  å hjelpe døende lagkamerater, er begrenset.

I “Money Grab” kjemper to lag om sekker fylt med penger. Spillerne må hente sekkene og frakte dem tilbake til basene så raskt som mulig.

Nettstedet hevder at informasjonen stammer fra lekkede dokumenter for det kommende spillet.

“Red Dead Redemption 2” lanseres 26. oktober til PlayStation 4, PC og Xbox One.

 

Kilde:
Trusted Reviews

Annonse