God of War er et av Sonys sterkeste spillkort i år.
God of War er et av Sonys sterkeste spillkort i år.

Annonse


Lanseringsdatoen for “God of War” kan være avslørt

For en drøy måned sikkert kom ryktene om at det kommende “God of War” lanseres 22. mars i år, noe som er en torsdag og som ikke samsvarer med Sonys tradisjonelle lanseringsdager. Dog er det verdt å merke seg at 22. mars 2005 er datoen da det første spillet i serien ble tilgjengelig i Nord-Amerika.

April-lansering

Vel, ifølge en ny oppføring fra nettbutikken Amazon er det 20. april som er den faktisk lanseringsdatoen. Via denne lenken – som egentlig ikke inneholder særlig med informasjon bortsett fra spillnavn og lanseringsdato – blir “God od War Collectors Edition” tilgjengelig mot slutten av april.

Enn så lenge har vi ikke hørt noe offisielt fra Sony, så det kan være fornuftig å ta disse ryktene med en klype salt inntil videre.

Age of Empires i 4K får lanseringsdato.

Annonse


En svært lovende tittel

Under E3-messen i fjor sommer viste Sony frem en rykende fersk trailer fra det kommende spillet, og vi likte det vi så:

“Det ser fantastisk ut også og med dype karakterer. Det blir kjempe-interessant å se hvordan dynamikken mellom den tøffe, skjeggete krigeren og den lille gutten utvikler seg. Spill blir mer og mer som film.

Står grafikken tilbake for noe av det vi har sett på Microsofts kraftigste konsoll? Ikke i det hele tatt. Sony har dessuten hatt mer tid på seg for å gjøre klar spill til allerede lanserte PS 4 Pro. Spillbarheten er dog tuftet på de samme grunnprinsippene der du må være kjapp og litt taktisk i det du dæljer løs på stort og smått.

Spillet kommer tidlig neste år og er nok et høydepunkt for mange. Det hørtes sånn ut i salen”, skrev vi i vår oppsummering.

 

Kilde:
Wccftech