Hopp til navigasjon Hopp til innhold
YouTube TV blir tilgjengelig på flere plattformer. (Ill.: Google)

YouTube TV kommer til Xbox One og Apple TV

Men enn så lenge ikke i Norge.

YouTube TV er allerede tilgjengelig for smarttelefon og nettbrett, men frem til nå har man nødt til å bruke Chromecast for å få opplevelsen på en større skjerm. Google annonserer nå en YouTube TV-app til en rekke enheter.

Kommer til flere plattformer
Snart lanseres appen til Android TV og Xbox One før den senere blir tilgjengelig for Apple TV og smart-TV-er fra selskaper som Sony, LG og Samsung. Også smart-TV-er fra andre produsenter får den nye YouTube TV-appen.

En app til PlayStation 4 er ikke annonsert på nåværende tidspunkt.

YouTube TV ble lansert tidligere i år og er en tjeneste man kan abonnere og som viser innhold fra innholdsleverandører som NBC, ESPN og National Geopgraphic. Tjenesten er enn så lenge ikke tilgjengelig i Norge.

Vi har testet YouTube TV og skrev følgende i vår dom:

«Fremtiden er her allerede om man ikke er altfor kravstor hva angår kanalvalg. Fordelen er at TV-en får du nå med deg overalt, på alle enheter, og at hele familien kan titte (maks tre simultan-strømmer, riktignok).

Vi opplevde aldri å måtte vente, men tjenesten er ikke helt perfekt når man er ute og går og ha godt nok LTE-signal, men likevel opplever grøt.

Appene er kjappere og enklere enn Comcast Xfinity som gjør det samme, men som kommer som en bonus når man abonnerer på en tradisjonell TV-tjeneste.»

 

Kilde:
YouTube