YouTube TV blir tilgjengelig på flere plattformer.
YouTube TV blir tilgjengelig på flere plattformer.

Annonse


YouTube TV kommer til Xbox One og Apple TV

YouTube TV er allerede tilgjengelig for smarttelefon og nettbrett, men frem til nå har man nødt til å bruke Chromecast for å få opplevelsen på en større skjerm. Google annonserer nå en YouTube TV-app til en rekke enheter.

Kommer til flere plattformer
Snart lanseres appen til Android TV og Xbox One før den senere blir tilgjengelig for Apple TV og smart-TV-er fra selskaper som Sony, LG og Samsung. Også smart-TV-er fra andre produsenter får den nye YouTube TV-appen.

En app til PlayStation 4 er ikke annonsert på nåværende tidspunkt.

YouTube TV ble lansert tidligere i år og er en tjeneste man kan abonnere og som viser innhold fra innholdsleverandører som NBC, ESPN og National Geopgraphic. Tjenesten er enn så lenge ikke tilgjengelig i Norge.

Annonse


https://cdn.neow.in/news/images/uploaded/2017/10/1509421402_yttv_ui.gif

Vi har testet YouTube TV og skrev følgende i vår dom:

«Fremtiden er her allerede om man ikke er altfor kravstor hva angår kanalvalg. Fordelen er at TV-en får du nå med deg overalt, på alle enheter, og at hele familien kan titte (maks tre simultan-strømmer, riktignok).

Vi opplevde aldri å måtte vente, men tjenesten er ikke helt perfekt når man er ute og går og ha godt nok LTE-signal, men likevel opplever grøt.

Appene er kjappere og enklere enn Comcast Xfinity som gjør det samme, men som kommer som en bonus når man abonnerer på en tradisjonell TV-tjeneste.»

 

Kilde:
YouTube