Her er Media Player fortsatt til stede, men hvor lenge?
Her er Media Player fortsatt til stede, men hvor lenge?

Annonse


Microsoft tar kanskje livet av Windows Media Player

Windows 10 er et operativsystem som stadig er i endring. Og mens nye funksjoner og programmer legges til, er det også noen som forsvinner.

Er borte i ny oppdatering
BetaNews melder nå at Windows Media Player er det neste programmet som ser ut til å bli  økset av Microsoft i Windows 10. Flere brukere som har installert oppdateringen «KB4046355» på en enhet med «Fall Creators Update» rapporterer at det ikoniske Windows-programmet plutselig er borte.

Nettstedet skriver at det er flere med den kommende storoppdateringen som fortsatt har tilgang til Media Player, blant annet bruker undertegnede en PC med «Fall Creators Update» installert og jeg finner fortsatt Media Player i applisten.

Ingenting er offisielt
På tross av at Microsoft fjerner Media Player fra Windows 10, betyr det ikke at det forsvinner helt. Man kan nemlig legge det til programmet igjen via InnstillingerApperApper og Funksjoner og «Behandle valgfrie funksjoner».

Annonse


Microsoft har ikke sagt noe offisielt om dette, så det er godt mulig at medieavspilleren fortsatt er på plass når høstoppdateringen til Windows 10 lanseres 17. oktober.

Kommer du til å savne Windows Media Player hvis programmet forsvinner fra Windows 10?

 

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse