"Se 3D-objekter i din verden, og ta et bilde ved hjelp av kameraet som peker mot verdenen på PC-en din.". Dette er en av de nye mulighetene som kommer til Windows 10 i høst.
"Se 3D-objekter i din verden, og ta et bilde ved hjelp av kameraet som peker mot verdenen på PC-en din.". Dette er en av de nye mulighetene som kommer til Windows 10 i høst.

Annonse


Den store Windows 10-oppdateringen lanseres 17. oktober – sjekk ut de nye, smarte funksjonene

Microosft har under IFA-messen avslørt at Windows 10 Fall Creators update lanseres 17. oktober i hele verden.

Oppdatert, 14:49:

“Windows Mixed Reality”-hodesett kommer i salg samme dato.

Dette er nytt
I oppdateringen er det en god del smart snacks å finne, mer enn i Creators Update, den siste store oppdateringen.

Blant annet følgende, som forklart av Microsoft:

  • Reis tilbake i tid: Tidslinjen lar deg gå tilbake i tid for å finne det du jobbet med, uavhengig av om det var 2 timer eller 2 måneder siden. Gå enkelt tilbake til filer, apper og nettsteder som om du aldri forlot dem.

  • Lagre diskplass: Få tilgang til filene dine i skyen uten å bruke lagringsplass på enheten din med OneDrive-filer på forespørsel. Alle filene dine kan sees i Filutforsker og kan åpnes på etterspørsel når det trengs.

https://youtu.be/inmQN8LmFYE

  • Story Remix: Fans av Movie Maker vil ha mye moro med Story Remix. Velg bildene og videoene dine, putt inn musikk, overganger og til og med 3D-effekter. Klikk på en knapp og voilà – se en fersk, ny versjon av videoen.
Digitale skrive- og tegneverktøy blir stadig viktigere på en rekke formfaktorer.
Digitale skrive- og tegneverktøy blir stadig viktigere på en rekke formfaktorer. (Ill.: Microsoft)
  • Bedre pen-støtte med Windows Find my Pen, blant annet.
Game Mode er forbedret, og det kommer flere nye Xbox Play Anywhere-spill som Cuphead, Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale og Middle-earth: Shadow of War.
Game Mode er forbedret, og det kommer flere nye Xbox Play Anywhere-spill som Cuphead, Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale og Middle-earth: Shadow of War. (Ill.: Microsoft)
Windows 10 Fall Creators Update er visstnok enda sikrere enn tidligere versjoner.
Windows 10 Fall Creators Update er visstnok enda sikrere enn tidligere versjoner. (Ill.: Microsoft)
  • Forbedret sikkerhet i Windows Defender.
Windows Mixed Reality-hodesett kommer i salg samtidig med den nye versjonen. Produsenter er Acer, ASUS, Dell, HP og Lenovo.
Windows Mixed Reality-hodesett kommer i salg samtidig med den nye versjonen. Produsenter er Acer, ASUS, Dell, HP og Lenovo. (Ill.: Microsoft)

 

Kilder:
Microsoft
Windows blog

Annonse


Annonse