Google Pixel 2 og 2 XL er offisielle.
Google Pixel 2 og 2 XL er offisielle.

Annonse


Fikk du med deg dette fra Googles storlansering?

Det er ikke alltid man får med seg alle avsløringene fra et arrangement. Noen ganger blir det også gitt ekstra informasjon utenom arrangementet om de aktuelle produktene.

Forsinkelser
For eksempel at det allerede ser ut til å være leveringsforsinkelser for Pixel 2. Google spøkte om fjorårets Pixel-forsinkelser og sa de håper å gjøre det bedre, men allerede er det forsinkelser på gang.

Som vi skrev tidligere i dag, er «Black & White»-utgaven av Pixel 2 allerede utsolgt og står som utsatt i «6–7 uker» med estimert levering i november.

En positiv ting er at man kan bestille mobilene selv om de er utsolgt.

Annonse
Portrettfoto
Pixel 2 har ikke et tokameraoppsett slik som iPhone 8 Plus, Mate 9 Pro og Note 8, men kan allikevel ta flotte portrettfotoer. Dette takket være Googles arbeid med maskinlæring og gjennom «dual pixel»-sensoren.

Et godt eksempel er bildet som YouTube-personligheten Marques Brownlee har lagt ut på Twitter.

Fikk du med deg? Et av Googles beste tilbud er ferdig i 2020.

Mer kameranytt
En annen ting du kanskje ikke fikk med deg er at OIS, optisk bildestabilisator, og EIS, elektronisk bildestabilisator, jobber sammen for å levere bedre videoopptak.

I videoen under kan du se et eksempel på hvor stabil videoen blir ved å bruke optisk og elektrisk bildestabilisator.

En annen nyhet er at Google gir et ekstra år med oppdateringer til Pixel 2-mobilene. Vanligvis får Google-mobilene to år med viktige oppdateringer, men med de nye smarttelefonene lover selskapet tre år.

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse