Vi får Google Pixel XL 2 inn til test 18. oktober.
Vi får Google Pixel XL 2 inn til test 18. oktober.

Annonse


Et av Googles beste tilbud er ferdig i 2020

Google avslørte i dag Pixel 2 og Pixel 2 XL, men det mange kanskje ikke har fått med seg er at bildelagringstilbudet har sluttdato for disse mobilene.

Varer et par år til
Det har seg nemlig slik at Google Photos lagrer bilder på to måter: i høy kvalitet (gratis) og original-bildet (koster penger).

Sistnevnte har alltid vært gratis for de som kjøper en Pixel, mens de med en annen Android-mobil er nødt til å betale for å slippe komprimering av bildet når det lastes opp til Googles bildetjeneste.

Og nå viser det seg at Pixel-tilbudet for ikke-komprimerte bildet går ut i 2020.

Annonse
Etter 2020 vil bildene uten komprimering du allerede ha knipset fremdeles lagres hos Googles Photos, men etter 2020 vil de automatisk lagres i høy kvalitet i stedet. Med andre ord må Pixel-eiere også punge ut om drøye to år.

Gled dere til bildekrig 18. oktober
Spørsmålet er om Google Pixel 3, eller hva nå navnet blir, ikke får ta glede av ukpmpripmeret bildeopplasting til Google Photos etter 2020. Vi får se.

Vi gleder oss til å teste Pixel 2 XL (98 DxOMark-poeng) mot iPhone 8 Plus-kameraet (94 DxOMark-poeng) når vi får Googles nyeste flaggskip 18. oktober.

 

Kilde:
Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse