De første 8700K-tallene er her.
De første 8700K-tallene er her.

Annonse


Så kraftig er Intel Core i7-8700K

Karl Morin, en kanadisk teknologijournalist, kom under et arrangement over en HP Omen med en Core i7-8700K-prosessor. Problemet hans var at maskinen ikke var tilkoblet en monitor slik at han ble nødt til å låne en. Morin fikk «låne» en monitor som han koblet til PC-en for så å kjøre noen ytelsestester.

Drar nytte av to ekstra kjerner
Resultatet av dette er de første Cinebench-tallene. Kanadieren benyttet også anledningen til å teste i7-8700K i CPU-Z, både én og flere kjerner. I bildene under kan du se resultatene fra testene. Bildekvaliteten er noe begrenset ettersom de ble tatt under direktestrømmen til Morin.

I Cinebench scorer 8700K 1230 poeng i flerkjerne-testen, noe som er betydelig høyere enn i7-7700 som vanligvis ender på rundt 950 poeng i denne testen. Resultatet er på høyde med AMD Ryzen 1600X som, i testen til Ars technica endte på 1234 poeng.

Avslørte Intels nye CPU-er – les om RAM vi ikke har sett maken til.

Annonse
Samtidig har prosessoren dukket opp på Geekbench der den er paret med det kommende Z370-hovedkortet til EVGA. I énkjerne-testen er den tilsvarende i7-7700K, men takket være de to ekstra kjernene gjør i7-8700K det enda bedre enn Kaby Lake-kortet i flerkjerne-testen. En 7700K-prosessor ligger på rundt 5600 (single) og 19000+ (multi) på Geekbench.

 

Kilder:
Ars technica,
VideoCardz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse