Vil en virtuell rett gjøre matbestillingen enklere?
Vil en virtuell rett gjøre matbestillingen enklere?

Annonse


Se hva de vil gjøre med AR i iOS 11

Vi har sett flere eksempler på hvordan det utvidede virkeligheten kan bli i iOS 11, noen av dem er svært så imponerende.

Matbestilling og virtuelle kjæledyr
Nå har det dukket opp enda flere spennende videoer som viser hva ARKit, Apples utviklersett for AR, er i stand til.

Den første har vi tidligere sett eksempler på, men det er tydelig at utviklere har tro på ideen om at en virtuell utgave av retten på en restaurant vil gjøre det enklere for kunden å velge. I eksempelet til selskapet Kabaq snurrer retten rundt på tallerkenen til gjesten i 3D.

Annonse
En annen video viser hvordan utvidet virkelighet kan fungere i spill. ARZombie er et kommende AR-spill og som du kan se i videoen, kan de sløve slemmingene invadere stuen din.

ARrived (tok du den?) er et annet spill for iOS 11 og utvidet virkelighet som på mange måter kan likne på et brettspill. Microsoft har vist hvordan Minecraft kan fungere i AR, og det er absolutt rom for flere spill som fungerer på samme måte.

Den siste videoen er en sniktitt på et kommende kjæledyrspill som bringer virtuelle dyr inn i den virkelige verdenen. Hvis verden ikke ble lei av de virtuelle kjæledyrene etter Tamagotchi, da.

Hvilket av disse AR-prosjektene har du mest tro på?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse