Crackdown 3 utsettes til våren 2018.
Crackdown 3 utsettes til våren 2018.

Annonse


Xbox One X mister en stor lanseringstittel

Åpen verden-spillet Crackdown 3 vist frem på gulvet under E3-messen tidligere i sommer og planen var at det skulle være en av lanseringstitlene til Xbox One X. Slik blir det ikke.

Utsettes til våren
Microsoft bekrefter nå at spillet er utsatt og ikke slippes før til våren 2018. Årsaken som nevnes er at spillet trenger litt mer arbeid før det er klar for lansering.

– Vi og mange tilhengere er ganske begeistret for Crackdown 3, derfor var det et vanskelig valg å flytte lanseringsdatoen. Vi ønsker å sørge for at vi leverer det beste spillet med den riktige kvaliteten til det rette tidspunktet, sier Shannon Loftis, sjef for utgivelser i Microsoft Studios, til Polygon.

Han sier videre at det er viktig for dem å få på plass balansen mellom spillets tre moduser, historiedel, flerspiller og kompetitiv flerspiller, og den ekstra utviklingstiden vil sørge for det.

Annonse
Vi testet Crackdown 3 under E3
ITavisen var til stede under E3 i år og vi rakk blant annet å sjekke ut Crackdown, men vår utsendte var ikke spesielt overbevist over spillet som kan skilte med skuespilleren Terry Crews i en av hovedrollene..

«Jeg er redd jeg ikke har så mye mer å skrive hjem om. Det kan godt tenkes vi tar feil og spillet er kjempemorsomt selv om det ser ut og oppfører seg som forgjengeren. Som sagt spilte vi ikke selv, og har bare sett en bitteliten del av spillet.

Vi har håp om at spillet likevel kan beseire våre hjerter da ingen enspilleropplevelse skal være den samme, ifølge utviklerne.

Det høres spennende ut det, men vi må spille selv for å finne ut om helten faller pladask i asfalten, eller om vi rett og slett ikke har sett nok. Kanskje er det overraskelser på lur (Utvikler: «Vi vil ikke snakke private servere» etterfulgt av latter fra utviklerne med en pekefinger i retning sjefen som fulgte med på presentasjonen).»

Hva syns du om at Xbox One X mister en stor lanseringstittel?

 

Kilde:
Polygon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse