Crackdown 3 ser ikke så bra ut som på dette skjermbilde.
Crackdown 3 ser ikke så bra ut som på dette skjermbilde.

Annonse


SNIKTITT: Spillet vi trodde skulle selge Xbox One X ser kjedelig ut

Los Angeles (ITavisen:) Vi håpet Microsoft skulle klare å overbevise oss om at Crackdown 3 er et toppspill vi kjøpe med Xbox One X.

Les alt om E3.

One X kan da mer enn dette
Men de vant oss ikke over helt denne gangen, selv ikke med det som skal være en tittel som skal selge konsollen (sånn halvveis; markedsføringen er ikke helt der den heller, det er muligens en årsak i kombinasjon med den teite traileren under).

Helt overrasket er vi ikke da det tok et par år før vi hørte om spillet igjen – det er aldri en positiv greie i spillbransjen, altså at det plutselig blir tyst.

Annonse


En av tingene vi har vært engstelige for er all ødeleggelsen som skulle være rimelig revolusjonerende, men vi fikk ikke se noe av dette da det kun er tilgjengelig i flerspillerdelen når man spiller mot andre personer.

De viste oss enspillerdelen. All denne sky-destruksjonen hypet de nok opp for mye for noen år siden når “cloud” var alt Microsoft ville snakke om.

Jada, du er så gal så:

Derfor ble vi ikke begeistret
Men hvorfor er vi så lukne til tittelen? Fordi det ser ut som de foregående spillene, og det siste kom for syv år siden.

For å være en spill som liksom skal selge konsoller ser dette noe tamt ut. Grafikken er enkel og fargerik, men aldri sprudlende, bare grunnleggende. Verdenen er 2,5 ganger større enn de andre spillene, men Crackdown 2 kom jo i 2010, så det er liksom ikke noe sjokk at ting er større.

Den tørre slemmis-humoren er den samme, og selv om vi ikke fikk spille selv, ser spillbarheten ut som den alltid har gjort, inkludert hvordan helten kommer seg rundt på.

Er det noe nytt? Vi så ikke noe
Fremdeles er poenget å ta over baser fra slemmingene i den store byen. Det handler om våpen, store eksplosjoner og muligheter for å skape gigantiske ødeleggelser. Det er mye Just Cause over dette hvordan man ønsker å underholde på, men Just Cause 3 ser mye penere ut.

Jeg er redd jeg ikke har så mye mer å skrive hjem om. Det kan godt tenkes vi tar feil og spillet er kjempemorsomt selv om det ser ut og oppfører seg som forgjengeren. Som sagt spilte vi ikke selv, og har bare sett en bitteliten del av spillet.

Vi har håp om at spillet likevel kan beseire våre hjerter da ingen enspilleropplevelse skal være den samme, ifølge utviklerne.

Det høres spennende ut det, men vi må spille selv for å finne ut om helten faller pladask i asfalten, eller om vi rett og slett ikke har sett nok. Kanskje er det overraskelser på lur (Utvikler: “Vi vil ikke snakke private servere” etterfulgt av latter fra utviklerne med en pekefinger i retning sjefen som fulgte med på presentasjonen).

Joda, dette kan bli bedre enn vi frykter.

Crackdown 3 slippes 7. november til Xbox, Xbox One X og Windows 10 med Crossplay-støtte 7. november.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse