Neste måned er det betatider.
Neste måned er det betatider.

Annonse


Slik blir Call of Duty: WWII-betaen

Snart er det duket for en lukket flerspillerbeta for Call of Duty: WWII, og nå har Activision og Sledgehammer sluppet noen ferske detaljer for hva betaen vil inneholde.

Tre kart og flere spillmoduser
Blant flerspillerkartene finner vi Pointe Du Hoc, Ardennes og Gibraltar, men utvikler Sledgehammer sier at det minst vil være tre kart så det er lov å håpe på at flere blir lagt til.

Av spillmoduser vil betaen bestå av kjente som Team Deathmatch, Domination og Hardpoint i tillegg til nye «War» der man kastes ut i rollen som «Axis», aksemaktene, eller «Allies», allierte, der de kjemper om å ha kontroll over diverse interessepunkter. I Operation Breakout-modusen i «War» kjemper de to fraksjonene om kontrollen over den franske landsbyen St. Lo.

Interessert i historiedelen? Call of Duty: WWII starter med et heftig «Saving Private Ryan»-inspirert slag » ITavisen.

Annonse


Nye klasser
Betatesterne får også mulighetene til å teste  ut «Divisions» som tar over for det tradisjonelle tilpasningssystemet i Call of Duty. I betaen kan spillerne sjekke ut klasser som Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored og Mountain.

Merk at spillerprogresjonen i betaen er begrenset og at du ikke vil få tilgang på det hele og fulle arsenalet.

Flerspillerbetaen sparkes i gang neste måned på PlayStation 4 og Xbox One. For å delta må du ha forhåndsbestilt spillet enten fysisk eller digitalt.

Betadatoer:

  • PS4: 25.–28. august.
  • Xbox One: 1.– 4. september.

Call of Duty: WWII lanseres 3. november til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

 

Kilde:
Sledgehammer

Annonse