Nå vet vi litt mer om den nye COD-kampanjen.
Nå vet vi litt mer om den nye COD-kampanjen.

Annonse


Call of Duty: WWII starter med et heftig «Saving Private Ryan»-inspirert slag

Etter flere titler med et futuristisk tema, går Call of Duty tilbake til røttene med høstens lansering.

Nye historiedetaljer
September-utgaven av spillmagasinet Game Informer er nå ute, og det inneholder ny informasjon om Call of Duty: WW2.

I historiedelen vil spillerne blant annet innta rollen som en tysk soldat for å infiltrere en tysk leir, kjempe med de allierte i Frankrike og hjelpe de britiske styrkene med å stanse et tysk tog.

Les mer om flerspilleren i Call of Duty: WWII.

Annonse




En heftig invasjon av Normandie
Utvikleren lover en heftig start på historiedelen med D-day-invasjonen stranden ved Normandie i Frankrike. Game Informer skriver at kapittelet har «Saving Private Ryan»-vibber og inneholder «brutale nærkamper med fiendene».

Hvis du har sett filmen, husker du kanskje at åpningsscenen i filmen er en ganske intens scene fra stranden i Normandie.

Nazi-dilemma
Michael Condrey, sjef for utvikleren Sledgehammer, sier overfor Game Informer at de diskuterte lenge før de bestemte seg for å inkludere nazi-relaterte ting, som hakekorset, i spillet. Hakekorset er en del av historiedelen, men ikke flerspillermodusen eller Zombies.

«Det var nødvendig for oss å balansere og respektere det, men også erkjenne at dette er et stykke med underholdning og ikke vanære livene som ble tapt», sier han til spillmagasinet.

I kapittelet der man infiltrerer den tyske basen, lover utvikleren en helt annen opplevelse enn resten av spillet, og skal by påunike verktøy og teknikker i den potensielt dødelig katt og mus-leken med fienden.

Call of Duty: WWII lanseres 3. november til PlayStation 4, Xbox One og PC.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse