Sony skal vise frem nye Xperia-mobiler under IFA.
Sony skal vise frem nye Xperia-mobiler under IFA.

Annonse


Nå kommer Sonys mobiler med Android O

31. august skal Sony avholde et arrangement under den årlige IFA-messen i Berlin, og der skal selskapet vise frem høstens Xperia-telefoner.

Snart duket for nye Sony-enheter
Hvilke enheter de skal vise frem, er ikke helt kjent ennå, men nye rykter peker mot tre nye Xperia-mobiler i form av X1, XZ1 og XZ1 Compact.

Sony har tidligere fått kritikk for å lansere mobilene lang tid etter annonseringen. Et nylig eksempel er XZ Premium som ble vist frem i februar, men ikke lansert før juni. Det blir trolig bedre med XZ1 Compact som ifølge rapportene skal være i butikkene allerede ti dager etter avdukingen 31. august.

Små designendringer
Detaljer som spesifikasjoner og pris, er ting som heller ikke er kjent. Et bilde som har dukket opp på Slash Leaks viser det som hevdes å være en av de kommende Xperia-telefonene med Android O. Sony var raskt ute med å levere Android 7 sine Xperia-modeller, og selskapet ønsker nok følge opp den gode trenden med den kommende Android-lanseringen.

Annonse
Designet er forholdsvis likt det vi har sett fra Sony de seneste årene. Et kantete design med tykke rammer over og under skjermen. Den største endringen, ifølge personen som har lagt ut bildet, er at fingersensoren flyttes fra strømknappen til bak på enheten.

Dette skal være en kommende Sony Xperia med Android O.
Dette skal være en kommende Sony Xperia med Android O.

 

Kilder:
GSMArena,
Slash Leaks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse