Er dette iPhone 7s i glass?
Er dette iPhone 7s i glass?

Annonse


Dette bildet kan avsløre en viktig designendring for iPhone 7s

9to5Mac har fått tilsendt det som skal være bilder av en dummy-modell av iPhone 7s Plus. Avsenderen er Sonny Dickson som er kjent for sine gode Apple-kilder.

Glassdesign og trådløs lading
Apple skal ifølge rapportene lansere tre nye iPhoner i høst der én av dem forventes å være iPhone 8 med et helt nytt, rammeløst design og med andre, spennende funksjoner. De to andre modellene forventes å være direkte oppfølgere til iPhone 7 som ble lansert i fjor.

Selv om det er snakk om mindre oppdateringer i 7-serien, ser det ut til at iPhone 7s får en viktig endring som åpner for en annen. Dummy-enheten i bildet har tilsynelatende et chassis i glass, noe som åpner for trådløs lading som gjør at man kan lade enheten via en plate i stedet for Lightning-kontakten.

Foruten antennelinjene som ser ut til å være borte i glassmodellen, bør man ikke forvente store designendringer fra iPhone 7 til 7s.

Annonse
Starter på 64 GB lagring
Apple-bloggen skriver at i tillegg til trådløs lading, vil 7s-telefonene også inkludere Apples A11-brikkesett og ha minstelagring på 64 GB. iPhone 7 starter på 32 GB.

Annonseringen av disse telefonene forventes å finne sted i september, tradisjon tro, og iPhone 7s-mobilene blir trolig sluppet på markedet få uker senere. Det er fortsatt usikkert når iPhone 8 blir tilgjengelig.

Kommer du til å kjøpe iPhone 7s eller iPhone 8?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse