iPhone 8 kan komme senere enn forventet.
iPhone 8 kan komme senere enn forventet.

Annonse


– Masseproduksjonen av årets iPhoner er ikke i gang

Ved flere anledninger har det dukket opp rykter om at Apple har støtt på utfordringer i utviklingen og produksjonen av årets iPhone-modeller.

– Er ikke i gang før august
Economic Daily News rapporterer nå at Apple ikke har startet masseproduksjonen av hverken iPhone 7s, 7s Plus og iPhone 8. De to førstnevnte forventes å bli direkte oppfølgere til 2017-modellene med mindre designendringer, mens iPhone 8 kommer til å bli den største nyheten.

Nettstedet skriver at produksjonen av iPhone 7s og 7s Plus ikke vil starte før august – én måned etter det vanlige produksjonsskjemaet til Apple. Når det gjelder iPhone 8 kan det hende at modellen ikke blir tilgjengelig før november, melder avisen.

Vanligvis lanseres Apple nye iPhone-modeller i september hver år.

Annonse
Tre fabrikker står for produksjonen
ifølge Economic Daily News er det Foxconn som vil stå for produksjonen av majoriteten av iPhone 8-modellene. Pegatron vil i hovedsak produsere iPhone 7s og et lite antall iPhone 8, mens Wistrons fokus er iPhone 7s Plus.

Produksjonen ved Foxconn og Pegatron er, ifølge rapportene, ennå ikke på et nivå som tilsvarer masseproduksjon.

Tidligere rapporter har hevdet at Apple har støtt på problemer med ting som 3D Touch-teknologi og OLED-skjermen, dog er det uvisst hvorfor den angivelige masseproduksjonen av iPhone 7s og 7s Plus lar vente på seg.

 

Kilde:
Economic Daily News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse