Nissan slipper et nytt bilde av kommende Leaf.
Nissan slipper et nytt bilde av kommende Leaf.

Annonse


Nissan slipper flere hint til nye Leaf

Den japanske bilprodusenten Nissan skal i løpet av høsten lansere oppfølgeren til elbilen Leaf som er blitt tatt godt imot i Norge. Leaf er faktisk den mest solgte elbilen i Norge (ekstern lenke).

Avdukes i september
Mens man venter på den endelige og offisielle avdukingen, fortsetter Nissan å slippe små tegn og hint til hvordan den kommende bilen vil se ut og hvilke egenskaper den har.

Det så langt siste hintet kommer i form av et bilde som viser konturene av nye Leaf og bilprodusenten benytter anledningen til også skryte av de aerodynamiske egenskapene til bilen.

Fokus på aerodynamikk
Med den kommende Leaf-forventes det en batteripakke med mer energitetthet som skal bidra til økt rekkevidde, men forbedret aerodynamikk vil også bidra, skal vi tro Nissan.

Annonse
«Den redesignede, nestegenerasjons Nissan Leaf er nærmere bakken, noe som bidrar til økt stabilitet ved høyere hastigheter. Andre nye designfunksjoner hjelper betydelig til med å stabilisere bilen ved sterk sidevind. Nissans ingeniører brukte flyvinger som inspirasjon da de utviklet den ideelle formen for den nye Leaf, som fører til en mer symmetrisk luftstrøm som gjør at bilen skjærer gjennom luften for en bedre og mer effektiv reise», skryter Nissan av den kommende elbilen.

Nye Nissan Leaf avdukes i september, og vil bli en spennende konkurrent til elbiler som Tesla Model 3 og Opel Ampera-E. Leaf kan ha et fortrinn ved at det er lang ventetid på de to andre modellene.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse