Active har ikke like tynne rammer som S8.
Active har ikke like tynne rammer som S8.

Annonse


Dette er trolig den neste Galaxy S8-modellen

På vårparten i år skrev vi at Samsung jobbet med en Active-utgave av Galaxy S8-serien. Nå har en Reddit-bruker lagt ut bilder av det som skal være den nye hardhausmobilen til Samsung.

Hardhausmodell
De seneste årene har Samsung produsert røffere utgaver, Active, av sine toppmodeller. Disse har et kraftigere chassis, større batteri og militær standard-sertifiseringen MIL-STD-810 som betyr at de oppfyller en rekke, tøffe krav.

Reddit-brukeren som har lagt ut bildene, hevder å være venn av en Samsung-ansatt og at denne personen har tilgang på den kommende mobilen. I tillegg til bildene, ble det også publisert en video av enheten, men den ble senere fjernet da den viste mobilens IMEI-nummer.

S8 Active har et forsterket chassis i polykarbonat.
S8 Active har et forsterket chassis i polykarbonat. (Ill.: Imgur)

Større batteri
Active-modellen har et chassis i polykarbonat, samme stoff som Lumia-telefonene til Nokia bestod av, og har forsterkede hjørner.

Annonse


Som du kan se i bildene, er rammene rundt skjermen mye tykkere enn på Galaxy S8 og S8+. Det skyldes at Active-modellen ikke har en 3D-kurvet skjerm.

Det meste av spesifikasjonene ser ut til å bli identisk med vanlige Galaxy S8, men Active har et større batteri på 4000 mAh mot 3000 og 3500 mAh i henholdsvis S8 og S8+.

Ifølge rapportene vil lanseringen finne sted i august. Markeder og pris er ikke kjent på nåværende tidspunkt.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse