Galaxy S8 Active ventes å være spesielt herdet, og vil følge militære spesifikasjoner. Galaxy S7 Active er avbildet her.
Galaxy S8 Active ventes å være spesielt herdet, og vil følge militære spesifikasjoner. Galaxy S7 Active er avbildet her.

Annonse


Samsung jobber med Galaxy S8 Active

Mange hadde kanskje trodd at det ikke kommer en Active-versjon av Galaxy S8, siden den allerede er vann- og støvtett med høyeste spesifikasjon, IP68.

Kodenavn “Cruiser”
Nå melder imidlertid SamMobile at en skal være på vei, som allerede har fått modell- og kodenavn internt i Samsung.

Modellnavnet SM-G892A og kodenavnet “Cruiser” betyr kanskje ikke så mye for mange, men det kan tenkes at navnet sikter på marinefarkosten med samme navn, som er laget for å ferdes i fjerne farvann.

Militære spesifikasjoner
Active-versjonene av Samsungs Galaxy S-serier er ofte spesielt godt herdet, etter militære spesifikasjoner, og kommer typisk med litt større batterier enn standard-utgaven.

Annonse


Det gjenstår å se hvordan selve designen blir, og hvordan denne tøffere telefonen vil spille inn på den lange og slanke designen av Galaxy S8 – men det er trygt å anta at den vil bli en del tykkere.

Active-knapp
Telefonen vil sannsynligvis også få en “Active”-knapp på toppen av volumknappene på venstre side av telefonen, som tar deg til en oversikt over “utendørs-aktiviteter” som værmelding, barometer, kompass, lommelykt og stoppeklokke.

Denne knappen kan imidlertid omprogrammeres til å starte andre apper på telefonen hvis du ønsker det.

Kommer den til Norge?
Det er lite informasjon om hvorvidt telefonen kommer til Norge såpass tidlig, og det finnes i øyeblikket ingen Galaxy S7 Active til salgs i landet heller.

I USA ventes det at telefonen blir eksklusiv for AT&T, og at den blir lansert i juni – som har vært datoen for andre Active-modeller tidligere.

 

Kilde
SamMobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse