LG kan bli batterileverandør til iPhone 9.
LG kan bli batterileverandør til iPhone 9.

Annonse


LG kan ha sikret seg en viktig iPhone 9-avtale med Apple

Det nærmer seg årets iPhone-lansering med stormskritt, men det setter ikke en stanser for ryktene rundt neste års modell.

Hevder LG blir batterileverandør
The Korea Economic Daily skriver at Apple og LG Chemical har kommet til enighet for 2018-modellen som for tiden går under navnet «iPhone 9».

Ifølge rapportene vil LG bli leverandøren av batterier til neste års iPhone-modeller. Nettstedet skriver at LG har investert mye penger i egen batteriteknologi for å overbevise Apple om at de er den rette partneren.

«LG har investert flere hundre milliarder koreanske won i fabrikker og planlegger å starte masseproduksjon tidlig neste år», skriver den sørkoreanske avisen.

Annonse
L-formet
Batteriet i iPhone 9 vil, ifølge rapportene, vært formet som en L, noe som gjør at Apple kan øke kapasiteten uten at det går utover tykkelsen på mobilen.

Nettstedet skriver at LGs fokus på L-formede batterier er en av årsakene til at Apple valgte selskapet som batterileverandør. Konkurrenter som Samsung har i hovedsak fokusert på å lage tradisjonelle, rektangulære batterier.

 

Kilde:
CNBC,
The Korea Economic Daily

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse