Elon Musks Hyperloop kan være ett steg nærmere realisering.
Elon Musks Hyperloop kan være ett steg nærmere realisering.

Annonse


Elon Musk sier han fått godkjent Hyperloop-avtale – fra New York til Washington DC på 29 minutter

Alt-mulig-mannen Elon Musk skriver på Twitter at han har fått en muntlig bekreftelse på at The Boring Company kan starte å grave Hyperloop-tunneler under bakken i New York City, Philadelphia, Baltimore og Washington DC.

Hevder han har fått muntlig avtale
The Boring Company er et nylig opprettet boreselskap som skal grave tunneler i Los Angeles for å takle den utfordrende biltrafikken i byen. Boremaskinen skal ikke bare lage tunneler for tradisjonelle kjøretøy, men også Hyperloop-baner.

Ifølge Musk vil det ta 29 minutter å reise fra New York til Washington DC, med en Hyperloop, og tunnelen skal også ha stoppested i Philadelphia og Baltimore.

Annonse


Les mer om Hyperloop: Fra San Francisco til LA på en halvtime.

Forundret over uttalelsene
Business Insider skriver at myndighetene sier seg overrasket over uttalelsene til Tesla-sjefen.

– Ingen her har hørt fra herr Musk eller noen representanter fra selskapets han, sier Ben Sarle, pressesjef for New Yorks ordfører, til nettstedet.

Mike Dunn i Philadelphia er også forundret over Musks uttalelser og sier at Tesla-toppen ikke har hatt noen kontakt med myndighetene i byen.

– Vi vet ikke hva han mener når han sier han har mottatt en «muntlig» godkjenning fra myndighetene, sier han til Business Insider.

Oppdatert:

 

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse