Android Police har lekket en pressetegning av det som ser ut som en selvsagt oppfølger til Pixel fra oktober 2016.
Android Police har lekket en pressetegning av det som ser ut som en selvsagt oppfølger til Pixel fra oktober 2016.

Annonse


Dette er trolig Google Pixel 2

Android Police har lekket oppfølgeren til det jeg mente var årets beste mobil ifjor.

Ingen sjokk
Hvor sikre er de på at bildet er ekte? Åtte av ti. Vi ser på lekkasjen som ganske sikre vi også. Av to grunner: 1. det lekker som bare det fra Kina uansett produsent. 2. Det ser ut som hvordan en Pixel 2 bør se ut, bare med mindre ramme, men samme designspråk. 3. Det nærmer seg annonsering.

De har ingen info om den mindre modellen, så dette er altså XL 2. Det er umulig å se om 3,5 mm-utgangen er der, men vi vil tro det da trenden med kun Bluetooth ikke har tatt helt av enda.

XL = 6″
Foruten mindre ramme ser det ut til at antennelinjene er borte, det er jo fint (vi håper den også blir helt fri for tekst og logo-grafatti på baksiden som OnePlus 5).

Skjermen er fra LG og er 6 tommer stor av typen AMOLED. Intet sjokk. Format: 2:1. Kurvet? Nei, ikke mer enn litt på sidene, men ikke som S8.

Det ser ikke ut til at det er to kameraer, men i stedet en stor blitz og en mye større linse enn hva som ble lansert i fjor. I fjor var baksiden flat, men årets ser ut til å ha et enda bedre kamera som nevnt er større, men også kanskje stikker litt ut.

 

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse