Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Pixel-detaljene kan være avslørt. (Ill.: Eivind Døhlen)

Hevder dette er spesifikasjonene til Google Pixel 2

Kjøper du en hvis dette stemmer?

Google har selv bekreftet at det nestegenerasjons Pixel-mobiler kommer i høst, men per nå – foruten noen rykter – er det lite vi faktisk vet om de kommende enhetene.

Hevder de vet detaljene
Nå melder XDA Developers at en troverdig kilde har avslørt spesifikasjonene på Pixel 2-mobilene. Informasjonen inkluderer detaljer som skjermstørrelse, prosessor og minne.

Ifølge den nye informasjonen vil «taimen», som betyr «fet fisk», bli den største av dem med en 5,9-tommers OLED-skjerm med 1440p-oppløsning. LG skal angivelig være produsenten av skjermen.

Videre hevdes det at Qualcomm Snapdragon 835 er på plass sammen med 128 GB lagring og 4 GB minne. Mens flere mobilprodusenter går for et tokamera-oppsett, holder Google seg til et vanlig kamera med én sensor, ifølge XDA-kilden.

Mulige salgstall? Google kan ha solgt én million Pixel-telefoner.

To modeller
«Walleye» er kodenavnet til den mindre varianten og vil ifølge rapportene ha identisk utseende som den første Pixel-mobilen.

Ifølge rapportene vil enheten ha en 4,97-tommers full-HD-skjerm som omkranses av tykke rammer slik som forgjengeren. På toppen og bunnen av skjermen vil plassen brukes til høyttalere.

XDA-kilden hevder at denne modellen kommer uten hodetelefonutgang.

Av andre spesifikasjoner drar den likheter med «taimen», og skal drives av Snapdragon 835, ha 64 GB lagring og 4 GB minne.

Modellen som går under kodenavnet «Muskie» er ikke nevnt i ryktene til XDA.

Les også: Apples viktige iPhone-utvikler har gått til Google Pixel.

Som andre rykter, er det lurt å ta også disse med en klype salt, men XDA skriver at de har stor tiltro til deres kilde.

 

Kilde:
XDA Developers,
Android Authority

Stikkord: Google, Mobil, pixel