Bixby Voice er svært begrenset i betautgave.
Bixby Voice er svært begrenset i betautgave.

Annonse


Se Galaxy S8-assistenten Bixby i aksjon

Assistenten Bixby er en av de største nyhetene med Samsung Galaxy S8, men er så langt ikke tilgjengelig i sin fulle form. Stemmefunksjonen glimrer nemlig med sitt fravær.

Tilgjengelig i beta
Nylig ble Bixby Voice tilgjengelig i betautgave for Galaxy S8-eiere i USA, og The Verge har tatt en rask titt på funksjonaliteten. Nettstedet er ikke videre imponert.

Bixby aktiveres enten ved at man sier «Hi Bixby» eller holder inne den dedikerte knappen på telefonen. Deretter kan man be den om å utføre enkelte oppgaver som å åpne apper, eller stille den spørsmål. Akkurat slik som andre stemmeassistenter.

«Den kan definitivt gi deg værmeldingen uten problem. Ikke noe problem, men derfra går det nedover», skriver The Verge som omtaler Bixby som tidvis treig.

Annonse


God til å åpne apper
Mens andre stemmeassistenter ikke har noen problemer med å svare på spørsmål som «hvem er presidenten i USA?», er ikke dette like enkelt for Bixby, ifølge The Verges tester.

«Ved andre tilfeller klarer den ikke å besvare et spørsmål i det hele tatt. Det ser ikke ut som den har en kunnskapsbase den kan hente informasjon fra. Hvis du ikke spør om den kan gjøre noe, trenger Bixby hjelp», skriver nettstedet som konkluderer med at Bixby er god til å starte apper, men ikke mye mer enn det.

For øyeblikket er Bixby Voice tilgjengelig kun som beta, og Samsung er nødt til å legge til mer funksjonalitet før lansering hvis assistenten skal bli et ordentlig alternativ til Google Assistant og Cortana på Android.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse