Ifølge dette bildet blir Touch ID plassert på baksiden.
Ifølge dette bildet blir Touch ID plassert på baksiden.

Annonse


Full usikkerhet rundt Touch ID-plasseringen på iPhone 8

9to5Mac skriver i dag at iPhone 8 etter rapportene skal gjennom produksjonsverifikasjonstest denne måned, er det fortsatt usikkerhet rundt det endelig designet.

Ny teknisk tegning
Av det vi har omtalt så langt, er det spesielt to design Apple tester: ett med Touch ID-sensoren integrert i skjermen og ett der den er plassert på baksiden av enheten.

Et bilde publisert av Sneakleaks vises et iPhone-chassis med et hulrom for Touch ID-sensoren under Apple-logoen på baksiden av enheten. De første rapportene om dette kom i april og så langt er det stadig usikkerhet rundt plasseringen.

Bildet hevdes å være tegnet etter faktiske detaljer fra fabrikken og har også med detaljer som det vertikale kameraoppsettet på baksiden.

Annonse
Går for sensor på baksiden
I mai meldte det Hongkong-baserte CLSA at Apple går for nettopp dette designet. Analyseselskapet mener at både Samsung og Apple har forsøkt å integrere fingersensorteknologi i skjermen, men begge har så langt mislyktes.

«Både Samsung og Apple har forsøkt å implementere fingersensor i OLED-skjermer i 2017, men deres optiske teknologi virker umoden og er den store flaskehalsen til iPhone 8», skriver CLSA-analytikerne Sebastian Hou og Brian Chen.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse