Microsoft oppfordrer brukerne til å vente på automatisk oppdatering.
Microsoft oppfordrer brukerne til å vente på automatisk oppdatering.

Annonse


– Vent til Windows 10 Creators Update kommer automatisk

For drøyt to uker startet Microsoft utrullingen av Creators Update til Windows 10. Den gang uttalte selskapet at lanseringen vil gå mye tregere enn ved tidligere oppdateringer, men forklarte at de som ikke ønsker å vente kan oppdatere manuelt.

Oppfordrer brukerne om å vente
Lanseringen vil foregå i faser og vil i førsteomgang bli tilgjengelig for enheter som oppdateringen er testet og godkjent for. I et innlegg på Windows Blog forklarer Microsoft at de har valgt å blokkere oppdateringen for enheter som kan oppleve problemer.

«Det er viktig å huske at kunder som bruker Software Download-siden for å installere Creators Update manuelt, vil komme seg forbi mange av disse sperrene. Derfor vil vi fortsette å anbefale (med mindre du er en avansert bruker som er forberedt på noen problemer) at du venter med Windows 10 Creators Update til den automatisk dukker opp», skriver Microsoft.

Les også: Disse PC-ene er klare for Windows 10 Creators Update.

Annonse


Litt trøbbel
Vi har nylig testet Dell XPS 13 som vi installerte Creators Update manuelt på. Etter at ytelsen falt betraktelig, valte vi å rulle tilbake til Anniversary Update. På andre PC-er vi har oppdatert manuelt på, har ikke opplevelsen blitt noe dårligere.

Har du installert Creators Update? Dukket den i så fall opp automatisk i Windows Update, eller gjorde du det manuelt?

Mac- og Boot Camp-bruker? Les dette før du oppdaterer til Creators Update.

 

Kilde:
Windows Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse