Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fra nå av skal det komme store funksjonsoppdateringer til Windows 10 to ganger i året - i mars og september. (Ill.: Microsoft)

Storoppdateringene til Windows 10 skal komme i mars og september

Det blir to store oppdateringer i året fremover.

Det kommer to store oppdateringer av Windows i år, Creators Update og Redstone 3, og nå har Microsoft gått ut og sagt at dette vil holde seg i årene som kommer.

To storoppdateringer
Det vil si at det kommer storoppdateringer til Windows 10 hver mars og hver september, i stedet for at det kommer nye fullversjoner versjoner av Windows som selges separat.

Dette er i tråd med at Windows 10 skal være «den siste versjonen av Windows,» og at systemet i stedet skal gradvis oppdateres med nye funksjoner og teknologier etter hvert som de blir tilgjengelige.

Mye nytt i Redstone 3
Microsoft har ikke sagt stort om hva som kommer med i den neste store oppdateringen av Windows 10, Redstone 3, men det er ventet at den vil inneholde blant annet Project Neon-grensesnittet for Windows-apper, at den muligens får faner i Utforsker-vinduet, og «Power Throttling» av bakgrunnsapper.

Den nye strategien er med andre ord å tilby Windows som en tjeneste i stedet for et ferdig produkt med to-tre års mellomrom, som er i stadig utvikling med nye funksjoner, slik det også har blitt med Microsoft Office-programmene.

Vi forventer at det vil komme masse ny informasjon om neste Windows-versjon allerede på Microsoft Build-konferansen mellom 10. og 12. mai, og vi skal bringe deg alle nyhetene derfa her på ITavisen.

Kilde
MS Power User

Annonse
Stikkord: Microsoft, windows10